YJ Faaali atu Co., Ltd
086-755-21380510
sales@popjn.com

Flutes Eseese pepa malo Mo Faamoemoega Eseese

201810212246224109
Pe a tatou mafaufau i pepa malo, e masani ona tatou te le tuuina atu le iloiloga tele i le vaega o lona mamanu. Ae tou te iloa o se fagufagu e le na o se meafaigaluega musika? O se vaega taua foi o le mamanu fausaga o le pepa malo tatou te o mai i le isi itu i aso uma.

Fagufagu o le igoa e tuuina mai i le faatulagaga mamanuina galu lea e maua le malosi e faamalosia pepa malo corrugated. O le faamoemoega o nei flutes o le fesoasoani lea i le malosi o se pepa malo e faatagaina mo stacking ma tuuina faʻaʻesega e puipuia ai mataupu o le afifi.

Flutes oo mai i ituaiga eseese, e amata i le mafiafia, malosi, ma le tetee atu i nonofo ai so o se manaoga pusa pepa malo, ona o le uta po o faaaliga-fesootai i ai.

O loo i ai le tele o ituaiga fagufagu faaaogaina mo faamoemoega eseese, o nisi e aofia ai:

B-fagufagu

B-Flutes o se filifiliga lauiloa mo le maketiina ona latou tumutumu ma faapupu tetee ma lelei luga lomitusi. O le isi faamanuiaga o le B-fagufagu e faapea e manaomia i luga itiiti avanoa teuina ona o lona mafiafia puipui manifinifi. Ofoina atu le tele faitotoa faaofuofu aupito maualuga lona lua, o loo faaaogaina le B-fagufagu e umia oloa laiti, e pei o oloa apa.

F-fagufagu

O le o le filifiliga sili ona taatele mo se pepa malo malosi ma le vavai, o le F-fagufagu lelei mo stacking ma o loo faaaoga masani pe a afifiina meaafale ma oloa tioata. I le 80% o corrugated pepa malo ua fuafuaina e tatau ona faia i luga o le F-fagufagu.

TLM-fagufagu

Foi ua iloa o aluga Twin, o lenei tuufaatasiga o B ma flutes C ua lautele faaaogaina i totonu o Ausetalia, e pei ona lelei mo le utaina mea mamafa ma talosaga tau alamanuia. O le tuufaatasiga o le B-fagufagu ma faateleina F-fagufagu le malosi o le pepa malo, faateleina le mafiafia e 9mm.

ofoina puipuiga sili lenei i le mea i totonu, e pei foi o le faatagaina o le pepa malo e tauaveina saogalemu mamafa mamafa e aunoa ma le solia.

E-fagufagu

O se e lelei E-fagufagu mo le lolomiina, e pei ona i ai o le laualuga flattest uma flutes lima. Ona o lona mamanu ua manifinifi, ua faaaogāina le naunauga lava o E-fagufagu e gaosia pusa laiti e manaomia gaugauina (eg Takeaway pusa meaai) ma e masani ona faaaoga mo cosmetics ma afifiina skincare.

O se ua filifiliga faateleina lauiloa tuufaatasia flutes lua faatasi e feiloai maualuga faamaoti manaoga afifiina. O lona uiga, tuuina atu o se pepa malo malosi ma le anagata e manaomia ai a tini momosi ma le mafai ona lolomiina, ma e mafai ona taunuu ai i se faateleina o le numera o le faigofie ona maua flutes maua i le lumanai.

e mafai ona faaaoga faaaliga POS e faateleina ai le faatauina atu o so o se oloa. O se vaega o la latou mealilo o faʻalavelave ma le faaleagaina agamalu i le malamalama o le tagata faatau maliu. Faatosinaina gauai atu e sili atu i le afa o le taua, ma e matua faigofie e faia i le faatulagaga, lapoa ma lanu. Sili mamanu fautuaga ma isi faamatalaga aoga e mafai ona maua i YJ Faaali atu Co., kilipa Ltd. iinei e faafesootai faatasi ma i tatou.

201811021516479108

YJ Dispaly Co., Ltd o se taitai o le atunuu i le fuafuaga ma le lolomiina o tu faaaliga oloa ma isi i totonu o le faleoloa signage. Ina ia aoao atili ma vaai le mea tonu lava faaalia lelei oso mafai ona e faia mo oe, ia fesootai i le valaauina 86-18565743800 po o le auina mai se imeli i ricky@popjn.com.


taimi Post: Nov-07-2018
MAUA fesootai
Ina ia talanoaina ou manaoga, faamolemole faafesootai i tatou i le taimi nei.
Telefoni: + (00) 86-755-21380510 | imeli: sales@popjn.com
YJ Faaali atu Co., Ltd

B1 Building,No.
4 Yangchong Road,Baoan District,
Shenzhen, 518127 PR.China.
086-755-21380510
086-18565743800
sales@popjn.com
tala fou
Paper food packaging that stands...
HOW To Make Your Toy Packaging B...
How to choose mailer box and The...
Round Shape Kraft Container Craf...
FAAFESOOTAI MATOU
Mo ni fesili e uiga i lo tatou oloa po o pricelist, faamolemole tuua lau imeli ia i tatou ma o le a tatou fesootai totonu o le 24 itula.