YJ Tampilan Co., Ltd
086-755-21380510
sales@popjn.com
Floor Nampilake
Floor Nampilake
Advertising standee
Advertising standee
Nampilake pallet
Nampilake pallet
Garment packaging boxes
Garment packaging boxes
Gift packaging box
Gift packaging box
Rigid boxs
Rigid boxs

GATEWAY YOUR TO CHINA FOR
ALL YOUR karton tampilan & perlu PACKAGING.

The Ultimate Custom Pop Tampilan & Packging Produsen Ing YJ Tampilan, kita aturan desain pakar lan Manufaktur inovatif, kualitas dhuwur layar karton pop lan packaging beluk. Saben pos karton ngadeg lan kothak bisa kanthi digawe pribadi karo bahan telas kanggo milih saka. Jlajahana kabeh tampilan & packaging solusi beda kita kurban. Tim desain Kita pakar kurban Suite kebak layanan kalebu animasi 3D lan printing, desain konsep, industri lan struktural, Graphic Design, lan prototype - ing 72 jam nampa kriya / dielines.

CHINA TAMPILAN & PACKAGING Produsen

perusahaan privasi kita punika saya reinvest peralatan lan liyane efisiensin, gearing pegawe patut, produksi kita wis dilengkapi karo negara-saka-saka-gambar mekso format printing gedhe. Staff kontrol kualitas ngatur produksi turun langkah lan kabeh kualitas disetujoni sadurunge kang mlebukake lan dikirim menyang klien kita.
5002
5001
5004
5003
5005
SIHINA kita klien
Njaluk IN TOUCH
Kanggo ngrembug kasenengan, hubungi kita saiki.
Telpon: + (00) 86-755-21380510 | email: sales@popjn.com
YJ Tampilan Co., Ltd

4B, No.19 Gedung,
Hongrui Garden,
Langkawi Sky District,
Shenzhen 518054
PR China
86-18565743800
sales@popjn.com
PAWARTA anyar
Fight Against The Coronavirus
Fight Against The Coronavirus
What advantage does cosmetic pap...
4 Ways To Manage Heavy Duty Pack...
KONTAK US
Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.