YJ Pintonan Co., Ltd
086-755-21380510
sales@popjn.com
Various Cardboard Display stand
Various Cardboard Display stand
Innovative Cardboard Display Stand
Innovative Cardboard Display Stand
Dump Bins – Ideal for Creating Impulse Purchases
Dump Bins – Ideal for Creating Impulse Purchases
Cardboard Hook/Cosmetic Display Stand
Cardboard Hook/Cosmetic Display Stand
Mailer Shpping Box
Mailer Shpping Box
Magnetic Gift Box
Magnetic Gift Box

Gateway anjeun ka Cina Pikeun
ALL Anjeun karton mintonkeun & perlu bungkusan.

The pamungkas Adat Pop Témbongkeun & Packging Produsén Dina YJ Témbongkeun kami maturan design ahli jeung manufaktur of inovatif, kualitas luhur mintonkeun karton pop jeung bungkusan istimewa. Unggal Pos karton nangtung tur buleud bisa pinuh dijieun pribadi kalawan bahan sajajalan milih ti. Ngajalajah sakabeh tampilan & bungkusan solusi nu béda kami nawiskeun. Tim desain ahli urang nawarkeun suite pinuh ku jasa kaasup animasi 3D jeung percetakan, desain konseptual, industri jeung struktural, desain grafis, jeung purwa - dina 72 jam narima karya seni / dielines.

Cina nembongkeun & bungkusan produsén

Kawijakan parusahaan urang téh terus reinvest dina alat-alat anyar jeung leuwih efisien, gearing kuli sasuai, produksi urang anu dilengkepan kaayaan-of-nu-seni tekenan sababaraha format percetakan badag. staf kadali kualitas urang ngatur produksi sakuliah unggal hambalan na nyaeta sakabeh kualitas disatujuan sateuacan keur shipped sarta dikirimkeun ka klien urang.
5002
5001
5004
5003
5005
Papanggih klien urang
Meunang kabaran
Keur ngabahas sasuai ka nu Anjeun, mangga ngahubungan kami ayeuna.
Telepon: + (00) 86-755-21380510 | email: sales@popjn.com
YJ Pintonan Co., Ltd

B1 Building,No.
4 Yangchong Road,Baoan District,
Shenzhen, 518127 PR.China.
086-755-21380510
086-18565743800
sales@popjn.com
BÉRITA PALING ÉNGGAL
How Blister Packaging to streaml...
Shipping is a key consideration ...
What Is The Personalized Print C...
Postcard make a big impact with ...
TAROS KAMI
Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.