YJ Pintonan Co., Ltd
086-755-21380510
sales@popjn.com
lantai Mintonkeun
lantai Mintonkeun
iklan standee
iklan standee
Mintonkeun Usuk
Mintonkeun Usuk
Garment packaging boxes
Garment packaging boxes
Gift packaging box
Gift packaging box
Rigid boxs
Rigid boxs

Gateway anjeun ka Cina Pikeun
ALL Anjeun karton mintonkeun & perlu bungkusan.

The pamungkas Adat Pop Témbongkeun & Packging Produsén Dina YJ Témbongkeun kami maturan design ahli jeung manufaktur of inovatif, kualitas luhur mintonkeun karton pop jeung bungkusan istimewa. Unggal Pos karton nangtung tur buleud bisa pinuh dijieun pribadi kalawan bahan sajajalan milih ti. Ngajalajah sakabeh tampilan & bungkusan solusi nu béda kami nawiskeun. Tim desain ahli urang nawarkeun suite pinuh ku jasa kaasup animasi 3D jeung percetakan, desain konseptual, industri jeung struktural, desain grafis, jeung purwa - dina 72 jam narima karya seni / dielines.

Cina nembongkeun & bungkusan produsén

Kawijakan parusahaan urang téh terus reinvest dina alat-alat anyar jeung leuwih efisien, gearing kuli sasuai, produksi urang anu dilengkepan kaayaan-of-nu-seni tekenan sababaraha format percetakan badag. staf kadali kualitas urang ngatur produksi sakuliah unggal hambalan na nyaeta sakabeh kualitas disatujuan sateuacan keur shipped sarta dikirimkeun ka klien urang.
5002
5001
5004
5003
5005
Papanggih klien urang
Meunang kabaran
Keur ngabahas sasuai ka nu Anjeun, mangga ngahubungan kami ayeuna.
Telepon: + (00) 86-755-21380510 | email: sales@popjn.com
YJ Pintonan Co., Ltd

4B, No.19 Gedong,
Hongrui Taman,
Nanshan District,
Shenzhen 518054
PR Cina
86-18565743800
sales@popjn.com
BÉRITA PALING ÉNGGAL
Fight Against The Coronavirus
Fight Against The Coronavirus
What advantage does cosmetic pap...
4 Ways To Manage Heavy Duty Pack...
TAROS KAMI
Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.