YJ Pintonan Co., Ltd
+ (00) 86-755-21380510
sales@popjn.com
lantai Mintonkeun
lantai Mintonkeun
Counter mintonkeun Unit / PDQ
Counter mintonkeun Unit / PDQ
Mintonkeun Usuk
Mintonkeun Usuk
karton Buleud
karton Buleud
Buleud kaku
Buleud kaku
paper Tas
paper Tas

Gateway anjeun ka Cina Pikeun
ALL Anjeun karton mintonkeun & perlu bungkusan.

The pamungkas Adat Pop Témbongkeun & Packging Produsén Dina YJ Témbongkeun kami maturan design ahli jeung manufaktur of inovatif, kualitas luhur mintonkeun karton pop jeung bungkusan istimewa. Unggal Pos karton nangtung tur buleud bisa pinuh dijieun pribadi kalawan bahan sajajalan milih ti. Ngajalajah sakabeh tampilan & bungkusan solusi nu béda kami nawiskeun. Tim desain ahli urang nawarkeun suite pinuh ku jasa kaasup animasi 3D jeung percetakan, desain konseptual, industri jeung struktural, desain grafis, jeung purwa - dina 72 jam narima karya seni / dielines.

Cina nembongkeun & bungkusan produsén

Kawijakan parusahaan urang téh terus reinvest dina alat-alat anyar jeung leuwih efisien, gearing kuli sasuai, produksi urang anu dilengkepan kaayaan-of-nu-seni tekenan sababaraha format percetakan badag. staf kadali kualitas urang ngatur produksi sakuliah unggal hambalan na nyaeta sakabeh kualitas disatujuan sateuacan keur shipped sarta dikirimkeun ka klien urang.
5002
5001
5003
5004
5005
Papanggih klien urang
Meunang kabaran
Keur ngabahas sasuai ka nu Anjeun, mangga ngahubungan kami ayeuna.
Telepon: + (00) 86-755-21380510 | email: sales@popjn.com
YJ Pintonan Co., Ltd

4B, No.19 Gedong,
Hongrui Taman,
Nanshan District,
Shenzhen 518054
PR Cina
86-18565743800
sales@popjn.com
BÉRITA PALING ÉNGGAL
The usual way of delivery for ca...
How to choose a Cat Scratcher bo...
How to extend the service life o...
Four types of cardboard display ...
TAROS KAMI
Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.