Service - YJ Témbongkeun Co., Ltd
YJ Pintonan Co., Ltd
086-755-21380510
sales@popjn.com
As a full solutions provider, functionality and design are not mutually exclusive, and YJ Display proudly combines the two in every order created. Your custom artwork design will be high class, elegant, and done to your specifications, and the structural integrity of the the display and box itself will be made of the highest materials.

Why Choose YJ Display For Your POS Solutions

1- Creative Design

•- The full creative package with cost-consciousness at the fore!

•- Highly trained and experienced POS Industry Designers.

•- 3D Studio Max for visualization of all design ideas.

• - Artworking to client requirements as needed.

• - The goal is to produce excellence in retail every time!

BROYU-CD-019-维生素保健品展示盒
BROYU-CD-019-维生素保健品展示盒

2- From Concept to Completion

•We understand how to take Creative Design ideas through to the end product.

•Our Engineers work with 3D Solidworks to draw up the required CAD and DXF files.

•Our industry experienced CAD development engineers work closely and seamlessly with our manufacturing team.

•Proximity of engineering and manufacturing staff in the same facility at our UK plant makes for quick, reliable decision making on all projects!

1 (2)

3- Manufacturing

Our facilities include Cardboard, Metal, Acrylic and Print Fabrication.

•Printing  •Surface Processing  •Laminating  •Die Cutting  •Quality inspection

-all process from material, corrugated cardboard, die-cutting, printing etc. until delivery also have inspection.

•Assembing/Packing
1) Flat-Packing: flat folded flat one or more set into a box,To save transportation space compression effect, the transportation cost.

2) Solid packing: No need to assemble, the three-dimensional finished goods shipped, save the installation time, immediately put in use.

3) Semi solid packing: semi solid packaging will display rack.fast assembling molding and immediately put into use.

1 (6)
1 (10)
1 (9)
1 (3)
1 (1)

4- Delivery and Warehouse

We Ship Worldwide!

YJ Display located close by the Shenzhen port, it’s very convenient for us to ex-port the POS displays all. We provide ocean shipment, air shipment and express delivery, just according to your requirement.

We have a long-term partnerships to delivery to goods to all over the world that we can proof our goods is safely and speedy arrive customer request space

1 (7)

Di YJ Témbongkeun kami ngokolakeun prosés kalayan staf kami ngalaman. Kabéh quoting & proyék tata diurus ku tim Manajemén Project urang.
Ieu ngawengku customer na YJ Témbongkeun nyawalakeun hasil dipikahoyong tina nasabah. Tuntas ngajelaskeun pangabutuh anjeun sarta ekspektasi pikeun proyék, sarta YJ Témbongkeun bakal ngalakukeun sagalana dina éta kakuatan pikeun ngalengkepan eta turun ka unggal jéntré panungtungan.
Ayeuna nu geus dipilih nu "draf kasar", YJ Témbongkeun bakal gawé bareng sareng anjeun mutuskeun elemen nu rek robah.
1, Datar-Packing: datar narilep datar salah sahiji atawa leuwih set kana kotak, Ka ngahemat angkutan pangaruh komprési spasi, biaya transportasi.
2, padet packing: Teu perlu ngumpul, anu tilu diménsi barang rengse shipped, simpen dina waktu instalasi, geuwat nempatkeun dina pamakéan.
3, Semi packing solid: bungkusan semi solid bakal nembongkeun rack.fast assembling molding jeung geura nempatkeun kana pamakéan.
Urang ngokolakeun pangiriman sadaya bungkusan na tampilan anjeun barang ti Cina nepi ka alamat anjeun dieusian (atawa mana di sakumna dunya) jeung / atawa langsung ka toko.
palayanan
Meunang kabaran
Keur ngabahas sasuai ka nu Anjeun, mangga ngahubungan kami ayeuna.
Telepon: + (00) 86-755-21380510 | email: sales@popjn.com
YJ Pintonan Co., Ltd

B1 Building,No.
4 Yangchong Road,Baoan District,
Shenzhen, 518127 PR.China.
086-755-21380510
086-18565743800
sales@popjn.com
BÉRITA PALING ÉNGGAL
How Blister Packaging to streaml...
Shipping is a key consideration ...
What Is The Personalized Print C...
Postcard make a big impact with ...
TAROS KAMI
Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.