Услуга - YJ Покажи копродукции, ООД
YJ Прикажи копродукции, ООД
086-755-21380510
sales@popjn.com
As a full solutions provider, functionality and design are not mutually exclusive, and YJ Display proudly combines the two in every order created. Your custom artwork design will be high class, elegant, and done to your specifications, and the structural integrity of the the display and box itself will be made of the highest materials.

Why Choose YJ Display For Your POS Solutions

1- Creative Design

•- The full creative package with cost-consciousness at the fore!

•- Highly trained and experienced POS Industry Designers.

•- 3D Studio Max for visualization of all design ideas.

• - Artworking to client requirements as needed.

• - The goal is to produce excellence in retail every time!

BROYU-CD-019-维生素保健品展示盒
BROYU-CD-019-维生素保健品展示盒

2- From Concept to Completion

•We understand how to take Creative Design ideas through to the end product.

•Our Engineers work with 3D Solidworks to draw up the required CAD and DXF files.

•Our industry experienced CAD development engineers work closely and seamlessly with our manufacturing team.

•Proximity of engineering and manufacturing staff in the same facility at our UK plant makes for quick, reliable decision making on all projects!

1 (2)

3- Manufacturing

Our facilities include Cardboard, Metal, Acrylic and Print Fabrication.

•Printing  •Surface Processing  •Laminating  •Die Cutting  •Quality inspection

-all process from material, corrugated cardboard, die-cutting, printing etc. until delivery also have inspection.

•Assembing/Packing
1) Flat-Packing: flat folded flat one or more set into a box,To save transportation space compression effect, the transportation cost.

2) Solid packing: No need to assemble, the three-dimensional finished goods shipped, save the installation time, immediately put in use.

3) Semi solid packing: semi solid packaging will display rack.fast assembling molding and immediately put into use.

1 (6)
1 (10)
1 (9)
1 (3)
1 (1)

4- Delivery and Warehouse

We Ship Worldwide!

YJ Display located close by the Shenzhen port, it’s very convenient for us to ex-port the POS displays all. We provide ocean shipment, air shipment and express delivery, just according to your requirement.

We have a long-term partnerships to delivery to goods to all over the world that we can proof our goods is safely and speedy arrive customer request space

1 (7)

На YJ Покажи успееме процесот со нашите искусен персонал. Сите цитирање и планирањето на проектот е раководен од страна на нашиот тим за управување со проекти.
Ова се состои од приказ на клиентите и YJ дискутирање на саканите резултати на клиентите. Темелно објасни вашите потреби и очекувања за проектот, и YJ екранот ќе стори сé што е во него е моќ да го заврши до секој детаљ.
Сега дека сте ја одбрале "груб нацрт", YJ Покажи ќе работат заедно со вас да се одлучи елементи што сакате да се промени.
1, Рамен Пакување: рамен преклопат една или повеќе сет во кутија, да ја зачувате простор при транспорт компресија сила, трошоците за превоз.
2, цврст пакување: Нема потреба да се соберат, три-димензионални готови стоки испорачани, да заштедат време на инсталацијата, веднаш да се стави во употреба.
3, полу цврста пакување: полу цврста пакување ќе се прикаже rack.fast монтажа калапи и веднаш да се стави во употреба.
Ние се справат со испорака на сите ваши пакување и прикажување на предмети од Кина до вашиот наведената адреса (или било каде во светот) и / или директно до продавница.
Сервис
СТАПИ ВО КОНТАКТ
За да разговараат за вашите барања, ве молиме контактирајте со нас сега.
Телефон: (00) 86-755-21380510 | e-mail: sales@popjn.com
YJ Прикажи копродукции, ООД

B1 Building,No.
4 Yangchong Road,Baoan District,
Shenzhen, 518127 PR.China.
086-755-21380510
086-18565743800
sales@popjn.com
ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ
How Blister Packaging to streaml...
Shipping is a key consideration ...
What Is The Personalized Print C...
Postcard make a big impact with ...
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
За информации во врска со нашите производи и ценовникот, Ве молиме да го напуштите вашиот e-mail на нас и ние ќе бидеме во контакт во рок од 24 часа.