Service - YJ Display Co., Ltd
YJ Display Co, Ltd
086-755-21380510
sales@popjn.com
As a full solutions provider, functionality and design are not mutually exclusive, and YJ Display proudly combines the two in every order created. Your custom artwork design will be high class, elegant, and done to your specifications, and the structural integrity of the the display and box itself will be made of the highest materials.

Why Choose YJ Display For Your POS Solutions

1- Creative Design

•- The full creative package with cost-consciousness at the fore!

•- Highly trained and experienced POS Industry Designers.

•- 3D Studio Max for visualization of all design ideas.

• - Artworking to client requirements as needed.

• - The goal is to produce excellence in retail every time!

BROYU-CD-019-维生素保健品展示盒
BROYU-CD-019-维生素保健品展示盒

2- From Concept to Completion

•We understand how to take Creative Design ideas through to the end product.

•Our Engineers work with 3D Solidworks to draw up the required CAD and DXF files.

•Our industry experienced CAD development engineers work closely and seamlessly with our manufacturing team.

•Proximity of engineering and manufacturing staff in the same facility at our UK plant makes for quick, reliable decision making on all projects!

1 (2)

3- Manufacturing

Our facilities include Cardboard, Metal, Acrylic and Print Fabrication.

•Printing  •Surface Processing  •Laminating  •Die Cutting  •Quality inspection

-all process from material, corrugated cardboard, die-cutting, printing etc. until delivery also have inspection.

•Assembing/Packing
1) Flat-Packing: flat folded flat one or more set into a box,To save transportation space compression effect, the transportation cost.

2) Solid packing: No need to assemble, the three-dimensional finished goods shipped, save the installation time, immediately put in use.

3) Semi solid packing: semi solid packaging will display rack.fast assembling molding and immediately put into use.

1 (6)
1 (10)
1 (9)
1 (3)
1 (1)

4- Delivery and Warehouse

We Ship Worldwide!

YJ Display located close by the Shenzhen port, it’s very convenient for us to ex-port the POS displays all. We provide ocean shipment, air shipment and express delivery, just according to your requirement.

We have a long-term partnerships to delivery to goods to all over the world that we can proof our goods is safely and speedy arrive customer request space

1 (7)

Në YJ Afisho ne të menaxhuar procesin me stafin tonë me përvojë. All cituar dhe projekt planifikimi menaxhohet nga ekipi ynë Menaxhimit të Projektit.
Kjo përbëhet nga klientit dhe YJ Afisho diskutuar rezultatet e dëshiruara të konsumatorit. Tërësisht shpjegojnë nevojat tuaja dhe pritjet për projektin, dhe YJ Display do të bëjë gjithçka në të është fuqia për të përfunduar atë deri në çdo detaj e fundit.
Tani që ju keni zgjedhur një "projekt i përafërt", YJ Display do të punojmë së bashku me ju për të vendosur elemente që ju dëshironi ndryshuar.
1, Flat-Paketimi: palosur banesë banesë një ose më shumë të vendosur në një kuti, për të shpëtuar të transportit efekt hapësirë compression, koston e transportit.
2, ngurta paketim: Nuk ka nevojë për të mbledhur, tre-dimensionale mallrave gatshme dërguar, të kursyer kohën e instalimit, menjëherë të vënë në përdorim.
3, paketim Semi ngurta: paketimi gjysëm të ngurta do të shfaq rack.fast grumbulluar derdhur dhe menjëherë të vënë në përdorim.
Ne menaxhuar ofrimin e të gjitha paketimit dhe ekranit tuaj artikuj nga Kina në adresën tuaj të caktuar (ose kudo rreth globit) dhe / ose direkt në dyqan.
shërbim
Merrni në kontakt
Për të diskutuar kërkesat tuaja, ju lutemi na kontaktoni tani.
Telefon: + (00) 86-755-21380510 | email: sales@popjn.com
YJ Display Co, Ltd

B1 Building,No.
4 Yangchong Road,Baoan District,
Shenzhen, 518127 PR.China.
086-755-21380510
086-18565743800
sales@popjn.com
LAJMET E FUNDIT
How Blister Packaging to streaml...
Shipping is a key consideration ...
What Is The Personalized Print C...
Postcard make a big impact with ...
NA KONTAKTONI
Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.