Na Kontaktoni - YJ Display Co, Ltd
YJ Display Co, Ltd
+ (00) 86-755-21380510
sales@popjn.com

Na kontaktoni

Dërgo kërkesën, ndihmë, asgjë.
Paketimi juaj Suksesi fillon këtu.
Bisedoni me përvojë dhe të gjallë tanë Display dhe paketimit specialistë të mësuar më shumë rreth asaj se si ne mund t'ju ndihmojmë. Na jep një telefonatë, ose na dërgoni një hetim për të marrë filluar.
+ (00) 86-755-21380510
sales@popjn.com
4B 19 Building, Hongrui Kopshti, Nanshan Qarkut, Shenzhen 518054 RP të Kinës
86-755-21380510
www.yjdisplay.com
Merrni në kontakt
Për të diskutuar kërkesat tuaja, ju lutemi na kontaktoni tani.
Telefon: + (00) 86-755-21380510 | email: sales@popjn.com
YJ Display Co, Ltd

4B, No.19 Building,
Hongrui Kopshti,
Nanshan Qarkut,
Shenzhen 518054
PR China
86-18565743800
sales@popjn.com
LAJMET E FUNDIT
Cinema Advertising Cardboard Mat...
Tips For New Cat Owners
Paper display rack raw material ...
Why does cat-scratch board bette...
NA KONTAKTONI
Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.